Mäsovýroba

Vás zákazníkov oslovujeme hlavne našimi tradičnými mäsovými výrobkami dorobené na vlastnom bitúnku. Dovoľte nám, aby sme Vás aj touto cestou oslovili a ponúkli Vám možnosť pochutnať si na tradičných slovenských výrobkoch z našej ponuky. Medzi naše vyhľadávané produkty patria hlavne bratislavské párky Ivanka, tenké klobásky špeciál, pečeňový syr, gazdovská slanina, oravská slanina, družstevná tlačenka. Medzi delikatesy radíme kvalitné hovädzie mäso z vlastného chovu francúzskeho mäsového plemena Charolais a taktiež jahňacie mäsko z nášho chovu opäť plemena Charolais.

Bitúnok

Radi Vás privítame v našej podnikovej predajni, kde nájdete vždy kvalitné a čerstvé výrobky z našej produkcie. Našu predajňu nájdete v Ivanke pri Nitre, časť Gergeľová.

V roku 2012 prešiel bitúnok kompletnou rekonštrukciou a modernizáciou v rámci Programu rozvoja vidieka na roky 2007 – 2013.

Otváracie hodiny bitúnku

  • Pondelok Zatvorené
  • Utorok 07:00-15:30
  • Streda 07:00-15:30
  • Štvrtok 07:00-15:30
  • Piatok 07:00-15:30
  • Sobota 07:00-11:00
  • Nedeľa Zatvorené

Prestávka na obed: 11:15 - 11:45

Telefonický kontakt: 037 - 6564 669
E-mailom: bitunok@pdivanka.sk

Výber z našich mäsových produktov

Anglická slanina

Anglická slanina

Tepelne opracovaná slanina

Zloženie: 97% bravčové boky upravené, konzervačná látka: 2% dusitanová soliaca zmes, farbivo: cukrový karamel, potravinársky kukuričný škrob, granulovaný cesnak Skladujte pri 0° až 4 C°

Sedliacke jaternice

Sedliacke jaternice

Varený mäsový výrobok

Zloženie: 27% mäsový vývar, 20% bravč. mäso, 20% bravč. slanina, 18% ryža, 5% cibuľa, 4%,bravč. pečeň, bravčová masť, jedlá soľ, čierne mleté korenie, majoránka. Skladujte pri 0° až 4 C°

Jaternice krvavé

Jaternice krvavé

Varený mäsový výrobok

Zloženie: mäsový vývar 27%,br.mäso 19%, br. slanina 19%, ryža 18%, cibuľa 5%, br. pečeň 4%, br. sušená krv 2%, jedlá soľ, bravčová masť, čierne mleté korenie, majoránka, mleté nové korenie. Skladujte pri 0° až 4 C°

Bratislavské párky IVANKA

Bratislavské párky IVANKA

Mäkký mäsový výrobok

Zloženie: 71% br. mäso, 14% hov. mäso, 12% pitná voda, konzervačná látka: dusitanová soliaca zmes 2%, koreninová zmes, soľ, paprikový extrakt, koreninové výťažky, stimulátor chutnosti: glutaman sodný, antioxidant: L- kyselina askorbová). Skladujte pri teplote 0°C až 4°C

Bravčová masť

Bravčová masť

Škvarená bravčová masť, Živočíšny tuk

Zloženie: 99% bravč. slanina,soľ Skladujte pri: 0°- 4°C Hmotnosť 0,5 kg

Zabíjačková kaša

Zabíjačková kaša

Varený mäsový výrobok

Zloženie: mäsový vývar 38%, brav. mäso 19%, br. slanina 19%, jačmenné krúpy 19% ( alergén: glutén ), bravč. sušená krv 2%, jedlá soľ, mleté čierne korenie, majoránka, mleté nové korenie. Skladujte pri teplote 0°C až 4°C

Klobása LUK

Klobása LUK

Ostatný mäsový výrobok

Zloženie: 75% br. mäso, 21% br. Slanina, konzervačná látka: 2% dusitanová soliaca zmes, pitná voda, paprika sladká, rasca, cesnakový granulát, paprika ostrá, čierne korenie mleté, Skladujte pri teplote 0°C až 4°C Pred konzumáciou tepelne upraviť.

Oravská slanina

Oravská slanina

Údená surová solená slanina

Zloženie: 97% surové bravčové boky upravené, 3%konzervačná látka: dusitanová soliaca zmes. Skladujte pri teplote do 12°C Pred konzumáciou tepelne upraviť.

Oškvarky

Oškvarky

Živočíšny tuk

Zloženie: 99% bravč. slanina,jedlá soľ Skladujte pri teplote 0°C až 20°C

Pečeňová pochúťková nátierka

Pečeňová pochúťková nátierka

Varený mäsový výrobok, paštéta

Zloženie: 38% br.mäso,38% br.slanina, 21% br. pečeň, jedlá soľ 2%, stabilizátor: difosforečnany, trifosforečnany, zmes prírodných korenín , zázvor, škorica, čierne korenie, emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselín, extrakty korenín, farbivo: extrakt z červenej repy, prírodné farbivo košelina). Skladujte pri teplote 0°C až 4°C